Vibor-A Padel

Vibor-A padel är ett ungt spanskt varumärke inom padel som bland annat tillverkar högkvalitativa padelracketar för alla typer av spelare. Deras framställning av racketar görs med stor omsorg då alla tillverkas för hand och går igenom ett stort antal tester innan de släpps till marknaden. All dess tillverkning och design sker i padelhuvudstaden Madrid. Trots sin korta historia har den blivit snabbt populär och används flitigt av några av världens bästa spelare som exempelvis Martin Sanchez Pineiro.

Vibor-A Padelrack

Vibor-A padelrack har snabbt vuxit i popularitet bland utövare på proffstouren men också i de svenska hemmen. Det som gör Vibor-A unikt med andra varumärken är det gedigna och omsorgen med att framställa racken. Alla padelracketar från Vibor-A är tillverkade för hand och därmed har högre tillverkningskostnader än andra varumärken som masstillverkas i stora fabriker. Därför är Vibor-A padelracketar lite i den högre prisklassen, fast med det kommer det mycket kvalitet och görs med stor omsorg.

Vibor-A är dig som uppskattar den gedigna kärleken i tillverkningen, men också vill ha ett högkvalitativt rack. Vibor-A riktar huvudsakligen till personer som är motionärer och avancerade spelare som söker ett racket som har kontroll och genererar mycket kraft.

Vibor-A producerar främst rackethuvuden som är antingen droppformad eller diamantformad. Därför rekommenderar vi dessa padelrack från Vibor-A som har goda grunder i sitt padelspel.

De nysläppta Black Series modeller från Vibor-A har blivit snabbt populära. Dess snygga svarta design gör dem till det solklara valet på padelbanan!

För att skydda det handgjorda Vibor-A padelracket rekommenderar vi att köpa ett ramskydd. Vibor-A har två olika ramskydd, ett i svart och ett som är transparent. Ramskyddet gör att den skyddar mot slag mot glasväggen och marken. Det gör att du kan använda ditt Vibor-A racket en längre tid utan att den tappar sin funktionalitet.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor