StarVie

StarVie är ett populärt spanskt padelmärke som grundades år 2002. Företaget specialiserar sig endast på padel och producerar produkter av högsta kvalitet.  Alla deras padelprodukter tillverkas och designas i Azuqueca de Henares i provinsen Guadalajara som ligger i Spanien. Många av världsstjärnorna på World Padel Tour är sponsrade av StarVie, bland annat Sanchez Alayeto systrarna, Matías Díaz Sangiorgio och den spansksvenska världsspelaren Carolina Navarro Björk.

StarVie Padelrack

Ovan listar vi alla StarVie padelrack vi har i vår nätbutik. StarVie padel är särskilt populärt på World Padel Tour och börjat allt mer växa i populäritet bland alla svenska padelutövare. Starvie är ett padelmärke som producera sina produkter i Spanien. Alla deras racketar är dessutom handgjorda.

De fokuserar främst på att ha droppformade och runda racketar som huvudsakligen fokuserar på att ha mycket god kontroll. StarVie fokuserar både på allt från nybörjare  till avancerade spelare. Deras största frontnamn och samarbete är med världsspelaren Matías Díaz Sangiorgio som använder StarVie Metheora Warrior 2021 till vardags på World Padel Tour. De har tillsammans skapat detta racket som passar hans spelartyp. Det är också ett runt racket men med medel balans för att få mer kraft i slagen.

En av de mest populära padelracken från StarVie är Raptor Pro 2021. Den är återigen här med en ny version! Raptor Pro 2021 är det racket från StarVie som används av Franco “Stupa” Stupaczuktill vardags på World Padel Tour. Tillsammans  med StarVie har de tagit fram det racket för att anpassa till hans spelaregenskaper.

StarVie har precis släppt deras nya kollektion som du kan se ovan. Den nya kollektionen padelracketar för StarVie 2021 är till stor del byggd av förra årets kollektion. De allra flesta har samma teknologier och egenskaper, därmed är den största skillnaden designen.

Alla padelracketar från StarVie 2021 tillkommer med ett fodral som har termostoppning som gör att det skyddar mot både höga och låga temperaturer. För att skydda ditt StarVie padelracket ännu mer rekommenderar vi att du köper ett ramskydd som skyddar racket mot stötar i glasväggen och på marken. Ramskydden finns i färgarna röd, blå och orange.

StarVie Padelväskor

StarVie tillverkar inte bara racketar utan även padelväskor. StarVie Raptor Bag är en stor favorit som passar särskilt till det populära padelracket Raptor Pro 2021.  Den väskan har fack på vardera sidan för flera racketar och har ett större fack i mitten för övrig padelutrustning som exempelvis kläder och skor.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor