Siux Padel

Siux padel är ett ungt spanskt varumärke som har knappt existerat i 10 år. Trots att Siux grundades i september år 2012 har de snabbt blivit en favorit för många. Ett år senare släpptes deras första kollektion. På väldigt kort tid har de blivit särskilt populära i Spanien och bland de bästa spelarna i världen på World Padel Tour.

Siux Padelrack

Siux padel grundades för drygt 10 år sedan med en ambition att producera högkvalitativa padelprodukter. Redan första året Siux grundades landande man redan ett stort samarbete med en topp-9 spelare på World Padel Tour. Ett år senare (2013) släppte de sin första kollektion av Siux padelracketar i Spanien. Första kollektionen blev genast en succé och varumärket spred sig snabbt på väldigt kort tid.

Intresset för Siux växte snabbt för alla spelartypen men också bland proffsen. De gjorde att man snabbt kunde knyta åt sig stora namn på touren. Siux har ambitionen att producera de bästa racketar på marknaden. Därmed tog Siux beslutet år 2015 att ha en egen fabrik för att lättare kunna kontrollera hela kedjan och säkerställa att kvaliteten är i världsklass. Detta var också året då Siux padelracketar började distribueras till andra länder som exempelvis Italien och Portugal. I år använder bland annat topp 13 spelaren Javier Ruiz González Siux padelracketar till vardags på World Padel Tour.

I den nya kollektionen för 2021 har Siux släppt den nya Pegasus modellen. Den nya modellen bygger till stor del på förra årets kollektion, men det finns vissa skillnader. Bland annat har de båda Pegasus Graphene 1K en helt ny design. Dessa racketar finns både i en herrmodell och en modell för damer.  Skillnaden är att damversionen är lättare och därför lite lättare att manövrera. 

Nytt för år 2021 är även den snygga Quantum som passar dig som vill ha ett kompetent kontrollracket från Siux. Den har ett yta som påminner mycket om sandpapper som gör att den kan lättare få mer spinn på bollen.

Det som är gemensamt med alla Siux padelracketar är att alla har en droppformad form med en medel-hög balans. Alla racketarna från Siux erbjuder en kombination mellan kraft och kontroll. Därmed passar Siux dig som vill ha ett kompetent allroundracket.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor