RS Padel

RS Padel är ett svenskt padelmärke grundat av den svenska tennisstjärnan Robin Söderling. RS grundades år 2013 med fokus på tennis, men efter att padel har ökat kraftigt i popularitet i Sverige den senaste tiden har de även valt att släppa produkter just för sporten padel. Med en stilren skandinavisk design har de snabbt vuxit i popularitet.

RS Padelrack

RS padel har tagit fram deras toppracket med den spanska spelaren Cayetano Rocafort. Det RS padelracket kallas för RS X-Series Cayetano Rocafort Edition och är även det racket han spelar med till vardags. Vid utveckling och tillverkning av det racket har det varit stort fokus på ta fram ett racket som passar till hans egna spelstil och till en bredare publik som vill inte ha ett för tungt racket. Han är även blivit en stor svenskbekant då han numera huserar i Sverige. Han spelar tillsammans med Sveriges bästa padelspelaren Simon Vasquez. RS Padel har även samarbete med Simon Vasquez där de tillsammans har tagit fram de populära bollarna RS Padel Tour X. Det sägs att det har tagit ett helt år att framställa dessa padelbollar för att nå kvalitet av världsklass.

RS padelrack har blivit kända för deras stilrena skandinaviska design som tilltalar många padelspelare. De padelrack av RS Padel som är premiummodeller tillkommer det en fin svart förpackning som dessutom ingår 3 stycken grepplindor i. De modeller av RS Padel som det rör sig om är RS X-Series Cayetano Rocafort EditionRS X-Series Womens Edition Coral och RS Z-Series Prime Power Edition.

RS Padelväskor

RS Padel producerar inte bara padelracketar och padelbollar, de tillverkar även padelväskor. RS Padel har nyligen lanserat de nya padelväskorna RS Classic Padel Bag Cayetano Edition som matchar Rocaforts padelracket och RS Classic Padel Bag White/ Black/ Pink. Båda padelväskorna från RS Padel är designade på samma sätt. De båda har fack för racketar på vardera sida. Varje fack får plats för två racketar och ett större fack i mitten för övrig padelutrustning.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor