Prince Padel

Prince padel är ett klassiskt varumärke som utvecklar padelracketar, padelväskor och padelbollar. Prince är ett ytterligare padelmärke som har sitt ursprung i sporten tennis. De grundades år 1970 och sedan dess har det varit ett varumärke att räkna med i olika racketsporter. Prince har varit högst bidragande till att padeltennisen ser ut som den gör idag. De har tidigt utvecklat teknologier och material som används fortfarande i sporten idag. 

Prince padelrack

Prince padelrack har en snygg design med en struktur som bidrar till mer spinn och fart kan genereras. Prince padel producerar kraftfulla racket med en förstorad och en mer förlåtande sweet spot som gör att du lättare får renare träffar.

På sidan av racket står det en siffra som symboliserar hur kraftfullt det specifika racket från Prince padel är. Detta är något Prince padel kallar för Power Level. För att få en viss jämförelse har till exempel Jet TT 1050 i Power Level jämfört med Mach TT som har 1350. Detta menas med att Mach TT har mer kraft i slagen än Jet TT. Däremot om du vill ha ett racket med mer kontroll rekommenderar vi ett Prince padelracket med mindre Power Level.

Prince padel har varit stor bidragande orsak till att många teknologier och material används i dagens padel. En av teknologier som alla padelracketar från Prince har gemensamt är att de har en förstärkad kolfiberram runtom ramen för att skydda racket och gör att den håller i en bra skick under en längre tidsperiod. Prince Padel har bland annat kommit på teknologin Triple Threat som gör att racketarna minskar vibrationer och gör det mer skonsamt för armbågen vid bollträffar. Alla Prince padelracketar är utrustade med den teknologin.

Vi rekommenderar att personer som använder Prince padelracketar är motionärer som har spelat ett tag och till mer avancerade spelare. 

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor