Padelväskor

Vill du köpa padelväska? På Padelpunkten har vi rymliga och praktiska väskor som får plats med all padelutrustning. Vi har märken som Bullpadel, Head, Dunlop och Vibor-A.

Padelväska

En padelväska är inte bara snygga, de är också väldigt praktiska! Många kommer i sina vanliga väskor och försöker få plats med sitt rack, bollar, skor, vattenflaska och ombyte. Det kan blir rätt trångt och svårt att få plats. Visserligen finns det olika storlekar på padelväskor, men de som har stort utrymme får plats med allt du kan tänkas behöva för att spela padel. I de allra flesta padelväskor finns det särskilda termofodrade fack på sidorna där flera racketar kan få plats och som behåller temperaturen för att inte skada padelracket.

Varför ska man köpa padelväskor?

Den största fördelen med att ha en padelväska är främst bekvämligheten att kunna få plats med allt i ett. Förutom att ha stort utrymme ger en padelväska även flera andra fördelar. För det första så bör man köpa en padelväska för de är otroligt snygga. De är även bekväma att transportera. Nästan alla är utrustade med ryggsäcksremmar och därav kan man bära väskan som en vanlig ryggsäck. Många padelväskor är utrustade med ett särskilt ventilerat fack för skor och smutskläder. Det gör att det väskan behåller den fräscha lukten och att inte lägga skor bland rena kläder. En stor del av padelväskona som vi erbjuder är även utrustade med termofodrade fack för att skydda padelracketar mot temperaturskillnader. 

Är det nödvändigt med termofodrade fack i en padelväska?

Det finns flera racketar som inte kommer med termofodral på köpet. Det kommer oftast med när man köper en av toppmodellerna. Såklart beror det på vilken typ av padelmärke det är. I de fall man inte får med ett termofodral till sitt padelracket är det nödvändigt att ha termofodrade fack i en padelväska av flera olika anledningar. Ett termofodrade fack skyddar inte padelracket mot slag och stötar, men också av temperaturskillnader. Vid höga temperaturer kan det skada padelracket. Framförallt kan höga temperaturer uppstå om padelracket står i en bländade sol i flera timmar.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor

Varumärke