Padelskor

Vi har noga valt ut padelskor av högsta kvalitet med snygg design från de ledande varumärkena inom padel. Padelskor och skor inom padel har väldigt snarlika egenskaper. De båda har ett mönster som påminner mycket om fiskbensparkett som ger maximalt grepp vid sandiga och grusiga underlag

Varumärke
Storlek
Modell

Vilka padelskor är bäst för mig?

Det är väldigt individuellt på vilka padelskor som är bäst för den enskilda individen. I padel rör man sig åt alla håll och därför krävs att man innehar padelskor som har bra grepp. Vid dålig grepp kan man därför förlora tiondelar som är skillnaden mellan att du tar bollen eller inte. Den andra viktiga punkten att ta hänsyn till är att padelskorna ska vara bekväma och ha bra passform efter dina fötter. Detta är väldigt individuellt, allas fötter har olika bredd och ser därför ut på olika sätt. Det bästa sättet att ta reda på om de är bekväma är att testa gå i padelskorna och känna efter själv. Självklart har vi gratis returer som möjliggör att du kan testa och känna efter om skorna är bekväma eller inte.

En annan aspekt är självklart design. Även om vi tycker att huvudfokusen ska vara på komfort och grepp kan man inte undgå att design är en viktig del när man ska köpa padelskor. 

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor

Varumärke
Modell