Padelracket Barn

Här listar vi alla padelracket barn och juniorer! Allt från de yngsta som är 4-7 år och de som är äldre upp till 12 år. Vet du inte vilket racket som passar till ditt barn? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!  

Padelrack barn & Padelrack junior

Ovan listar vi de barnpadelracketar vi har i vår butik. Vi tycker det är en otroligt rolig utveckling att allt mer yngre barn börjar spela padel. Det viktiga är att de har kul och att barnen känner att de har ett padelracket som är i rätt vikt. Allt fler varumärken satsar på att erbjuda padelracket till barn, även om utbudet inte är alls i den nivå som de erbjuder för deras seniormodeller. Trots det strävar vi ändå att erbjuda flera olika padelracketar till barn. Är du osäker på vilket padelracket som du vill köpa till ditt barn? Kontakta oss så hjälper vi dig gladeligen.

Vad är skillnaden mellan ett padelrack till barn och juniorer?

Den största skillnaden är att padelracket barn är för åldrarna 4 till 7 år, medan padelrack juniorer är för barn som är mellan 7 till 12 år. Den största skillnaden mellan dessa racketar är vikten där den anpassas efter barnets ålder. Den andra skillnaden är att padelrack till barn är mindre till storlek.

Vilket padelrack ska jag köpa till ett barn?

Det finns inte några skillnader mellan padelracketar för barn i 4-7 års ålder. Det som endast skiljer racken åt är designen. Alla padelracketar till barn har en stor förlåtande sweet spot som gör att det är lättare att få rena träffar. Vikten är anpassad till att barnens ålder. Det enda vi rekommenderar är att inte köpa för tungt racket som de inte kan hantera. Det kan leda till skador.

Vilket padelrack ska jag köpa till juniorer?

Det är exakt samma sak till juniorer. Det finns inte några större skillnader mellan racken. De flesta har samma vikt, det kan skilja sig något mellan olika modeller och märken. Här är oftast designen som är den största skillnaden. Samma råd gäller här, köp inte padelrack till juniorer som är för tunga för att undvika skador.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor