Padelrack Dam

Vill du köpa padelracket till damer? Se hit! Vi har populära padelmärken till bra priser. Vi erbjuder alltid fri frakt och returer vid köp av racketar. Vet du inte vilket racket som passar dig? Kika gärna på vår köpguide eller kontakta gärna oss. Vi strävar alltid att ge våra kunder den bästa köpupplevelsen.

Padelrack Dam

Ovan listar vi de padelrack dam som vi rekommenderar att kvinnor använder. Vi eftersträvar att bredda vårt sortiment där oavsett kön och spelarnivå ska ha möjlighet att hitta ett padelrack som passar varje enskild individ. Padelracketar för damer är en särskild del som vi jobbar extra hårt med att uttöka vårt sortiment inom. Vi tycker att ett brett sortiment på olika padelracketar gör oss till en bättre butik och ger en förbättrad köpupplevelse för våra kunder.

Vad är skillnaden mellan ett padelrack till damer och herrar?

Det finns padelracketar som är specifikt designade för damer. Den största och enda skillnaden är oftast vikten. Padelrack för damer väger vanligtvis runt 20-30 gram lägre än toppmodellerna för herrar. Däremot finns det ingen strikt linje på vad damer och herrar kan använda. Det finns många modeller som båda kan använda. Oavsett kön går det också utifrån olika preferenser. Vissa föredrar tyngre, andra lättare.

Kan jag använda herrmodeller?

Ja självklart! Dessa är de padelracketarna till damer som vi själva rekommenderar. Men som allt annat har alla egna preferenser vad det gäller design, vikt och andra egenskaper. Det viktiga är inte använda ett för tungt racket och känna att man inte överanstränger armen och armbågen. Detta kan i sin tur leda till padelarmbåge/ tennisarmbåge som kan bli långvariga skador.

Vilket padelrack till damer ska jag köpa?

Det är väldigt individiuellt. Som vi har tidigare nämnt är det viktigt att inte köpa ett för tungt racket. Om du är nybörjare är det bättre att ha ett lättare racket för bättre kontroll och undvika att få skador. Om du har spelat ett tag och utvecklas sedan du har använt det första racket kan man välja ett lite mer avancerade racket. Om du är osäker på vilket racket som passar dig får du gärna läsa vår köpguide där vi får igenom vikt, form och balans. Föredrar du ett visst märke såsom Head padelrack? Vi har det och även andra märken. Om det inte hjälpte dig tillräckligt nog så hjälper vi gärna dig!

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor