Head Padel

Head Padel har ett stort utbud av padelracketar, padelbollar, padelväskor och grepplindor. Head padel är ett välkänt och klassiskt varumärke som har sin huvudsakliga expertis i vintersport och olika racketsporter (inklusive padel). Inom padel är Head en av de ledande padelmärkena på marknaden. Deras bollar är officiell sponsor till World Padel Tour och världsspelare som Sanyo Gutiérrez använder Head på världstouren.

Head Padelrack

Head padelrack är prisvärda jämfört med andra padelmärken. Head padel är kända för att ha en snygg design och har ett stort utbud av olika racketar. Padelracketar från Head är också kända för att ha väldigt välbalanserade racket då framförallt många av deras modeller har droppformade rackethuvuden.

Head padel har ett brett spamm för olika spelarnivåer, allt från nybörjare till absolut proffspelare till högsta nivå. En av de mest kända profilerna på World Padel Tour som använder padelracketar från Head är Sanyo Gutiérrez. Det racket han använder sig av är Head Alpha Graphene 360+ 2021.

Head Padel har lanserat en ny kollektion för 2021 års padelracketar. Den nya kollektionen från Head Padel kan du självklart köpa från Padelpunkten. Deras nya kollektion hittar du ovan. Padelracketar från Head har år igen byggt stor del av sin kollektion på förra årets modeller. Delta-serien kommer vara samma som förra året, resten är det nya modeller som kommer ut med ny design. Alpha-, Flash-, Evo- och Zephyr-serien är bland de modellerna av Head som har fått en helt ny design i år.

Head Padelbollar

Head padelbollar är en av de mesta populära bollarna i Sverige. Head har för tillfället två modeller, Head Pro och Head Pro S. Båda är så extremt populära i Sverige att du troligtvis alltid ser folk spela med dem på ditt närmaste padelcenter.

Head Padel Pro är mer fokuserad på kontroll, medan Padel Pro S studsar bättre och ger mer fart i slagen. Båda bollarna från Head är sponsrade av World Padel Tour och används därav proffsen på touren. Det är nämligen därför logotypen av World Padel Tour tryckta på bollen.

Head Padelväskor

Som de allra flesta padelmärken tillverkar Head även padelväskor. De allra flesta Head padelväskor som vi säljer har två fack på varje sida för flera racketar från Head samt ett större fack i mitten för annan padelutrustning. Undantaget är den nya Head Delta Sport Bag som är mer utformad som en sportbag. Däremot har den ett stort fack i mitten med en separat del för racketar.

Det väskorna från Head har gemensamt är att de alla har ett separat fack för skorna och att de har ett stort utrymme som får plats all den padelutrustning som behövs för att spela padel. Sanyo använder även en padelväska från Head som matchar hans racket. Padelväskan han använder är Sanyo Monstercombi och därav initialerna SG är inristade på väskan.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor