Dunlop Padel

Det är ingen slump att världsstjärnor som bland annat Ramiro Moyano använder Dunlop padel. Dunlop är ett klassiskt varumärke som har en 100-årig lång tradition av framförallt däckproduktion och producera tennistracketar. På senare år har de även blivit en stor producent av produkter inom squash och padel, därav är de en stor pålitlig aktör inom racketsporten som alltid tillverkar produkter av kunskap, kvalitet och omsorg. 

Dunlop Padel

Det är flera spelare som använder sig av Dunlop Padel på WPT (World Padel Tour). Tillsammans med en av deras största frontnamn Ramiro Moyano kommer Dunlop Padel ut med en helt ny racket. Istället för att han använder Nemesis kommer han att använda den nya Dunlop Aero-Star Pro.

I den nya kollektionen för Dunlop padel kommer den nya Aero-Star serien bestå av tre racketar Aero-Star Pro, Aero-Star och Aero-Star Lite. I den nya droppformade serien av Dunlop padel är Pro den mest kraftfulla med dess höga balans och vikt. Medan Lite har medel balans som Aero-Star är skillnaden kärnan och vikten. Lite är både lättare och har en mjukare kärna.

Galactica-serien som var med i förra årets kollektion av Dunlop padelracketar kommer även vara kvar det här året. Den vanliga modellen används av Juani Mieres och Lite-versionen använder Patty Llaguno.

Den populära och prisvärda Boost- och Rapidserien av Dunlop padel är ute i en helt ny design för år 2021. Detta passar dig som vill ha racketar från Dunlop som inte vill spendera mycket pengar på ett racket, men ändå som ger dig ett kompetent racket att utveckla ditt spel med.

För att skydda ditt Dunlop rack rekommenderar vi att du använder Transparent Protection Tape som ingår tre stycken transparenta ramskydd som skyddar ditt racket mot skador som kan uppstå vid slag i väggen och i marken. Det gör att ditt Dunlop racket kan ha en längre hållbarhet.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor