Bullpadel

Bullpadel är officiell sponsor till Spanska Padelförbundet och World Padel Tour, där några av världens bästa padelspelare använder racketar från Bullpadel. Bullpadel är det ledande padelmärket i både Sverige och resten av världen. Det är ett renodlat padelmärke som ursprungligen är från Spanien. De erbjuder ett stort sortiment, allt från barn till vuxna och från nybörjare till elitspelare. 

Bullpadel

Till skillnad från många padelmärken är Bullpadel ett renodlat varumärke från Madrid dedikerat endast till padel. Bullpadel producerar racketar, bollar, väskor och övrig padelutrustning. Bullpadel har ett brett stortiment för racketar. Bullpadel har rack för damer, herrar som är allt från nybörjare till den absoluta toppspelaren.

Bullpadel är bland det ledande padelmärket på marknaden där flera av världens bästa spelare använder deras racketar till vardags. Bland annat används Bullpadel av världsstjärnorna Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar och svenska toppspelaren Calle Knutsson. Som alla andra toppmodellar för andra varumärken har Bullpadel ingått samarbete med världstjärnor för att ta fram ett racket för deras spelstil. Superstjärnan Paquito Navarro har tillsammans med Bullpadel tagit fram racket Hack 02 2021. Bullpadel har även tagit fram toppmodellerna Vertex Flow och Vertex 02 tillsammans med Alejandra Salazar och Maxi Sánchez. Toppmodellerna för Bullpadel är en av de mest sålda racken i hela Sverige och resten av världen. De allra populäraste racketarna från Bullpadel är Hack 02, Vertex 02 Control och Vertex 02.

De nya Bullpadel racketar 2021 bygger en stor del av tidigare års kollektionen. Många av dem har samma egenskaper och är byggda av samma teknologier. Den största skillnaden för majoriteten av racken är att de har ny snygg design.

Det som är unikt med Bullpadel är att man kan anpassa både vikten och balansen på sitt egna racket genom att placera ut vikter på ramen eller byta ut bottenpluggen. Alla racketar från Bullpadel kan inte göra detta. För att göra racket mer framtungt genom att placera vikter på ramen kan man använda Protector Custom Weight. Dessa är endast till för Bullpadel Pro Line förutom Women-, K4- och Wing-modellerna. För att anpassa vikten och balansen längre ned kan man använda sig av Bullpadel Grup Custom Weight genom att byta ut bottenpluggen. Den vikten funkar endast för några av Bullpadels toppmodeller (Hack 02 Control, Hack 02, Vertex 02, Vertex 02 Control).

Många förälskar sig i  Bullpadel, inte minst för vissa av dem tillkommer med ett ergonomiskt och bekvämt grepp som kallas för Hesacore. Självklart är det något man själv kan köpa separat och lägga en grepplinda över

Bullpadel producerar inte bara racketar för vuxna utan de har även ett utbud för både juniorer och barn. Juniormodellerna för Bullpadel har samma design som seniorversionen, men som har en anpassad vikt för just den specifika målgruppen. Totalt har Bullpadel tre modeller för juniorer. Dessa är Vertex 02 Women, Vertex 02 och Hack 02. Vi rekommenderar att dessa juniorrack från Bullpadel bör användas av de som är mellan 7-12 år.

Bullpadel har även två modeller (Funny Boy och Funny Girl) för barn som till för dem som är 4-7 år gamla. De är ännu lättare än juniorracken och även dem är anpassade till deras ålder.

Alla modeller inom Bullpadel Pro-Line ingår det termofodral som skyddar racket mot temperaturskillnader.

Bullpadel bollar

Som ett ledande varumärke inom padel har Bullpadel ett stort sortiment, framförallt producerar de en av de mest populära bollarna på marknaden. Som en stor kvalitetsstämpel är båda officiella bollar för såväl spanska som internationella padelfederationer.

Bullpadel producerar de populära bollarna Gold och Premium Pro. De har exakt samma design och funktioner som förra årets kollektion. Bollen Premium Pro kan både funka som en träningsboll och tävlingsboll. Den kan kännas lite snabbare till en början än Gold. Gold ses främst mer som tävlingsbollar.

Bullpadel väskor

Bullpadel tillverkar även väskor. Några av deras väskor matchar med deras toppracket. Även detta år har Bullpadel matchande väskor med racken Hack 02 och Vertex 02. Förutom en ny design för år 2021 har Bullpadel även gjort en ny väska som matchar Flow-modellen.

Flera från förra kollektion av väskor kvarstår till 2021. Bland annat kvarstår den populära svarta väskan Casual Bag och resväskan Trolley Bag.

Snabba leveranser

Tar endast 1-3 arbetsdagar

Fria returer

Vi har alltid fria returer!

Fri frakt

Fri frakt över 300 kronor